Konkurs na przysmaki z Pstrąga

Image

KONFERENCJA HYBRYDOWA

XLVI
Szkolenie - Konferencja
Producentów Ryb Łososiowatych

Image

Wzywamy wszystkich smakoszy o wyszukanych gustach, urodzonych z chochlą w dłoni, przewiązanych fartuchem i z czapką kucharską na głowie do przyniesienia przygotowanych przez siebie, mamę, tatę, babcię, dziadka, ciocię lub wujka pstrągów wędzonych i/lub potraw z pstrąga!

Jak wziąć udział w konkursie?

  • Przyrządzamy pstrągi wędzone lub potrawy z pstrąga.
  • Przywozimy gotowe przysmaki z pstrągów (po wcześniejszej informacji mogą być do szybkiej obróbki na miejscu).
  • Każdy rodzaj pstrąga wędzonego lub potrawy z pstrąga opisujemy jego nazwą oraz imieniem, nazwiskiem kucharza/nazwą hodowli i numerem telefonu do osoby do kontaktu.
  • Wypełniamy załączony formularz przekazania dań do kuchni hotelowej.
  • Przysmaki z pstrągów zostawiamy na recepcji hotelowej do dnia 17 października 2019 r. (czwartek), do godz. 17:00.

Formularz przekazania dań do kuchni hotelowej

[dokument w formacie .pdf]
Pobierz plik

Nazwa pliku: Rejestr_produktow_od_klientow.pdf

3376 388

Formularz przekazania dań do kuchni hotelowej

[dokument w formacie .docx - MS Word]
Pobierz plik

Nazwa pliku: Rejestr_produktow_od_klientow.doc

3366 366
Image

Tego samego dnia ok godz. 19:00 zbierze się Bardzo Szacowne Jury z niesamowicie rozwiniętym zmysłem smaku oraz smykałką artystyczną, które pod okiem organizatorów dokona niesamowicie skomplikowanej, wielowymiarowej i wysublimowanej oceny przysmaków. Ogłoszenie wyników nastąpi w trakcie uroczystej kolacji, 18 października 2019 r. (piątek). po godzinie 20.30.

Pochwal się swoimi produktami lub zareklamuj umiejętności znajomych, rodziny czy współpracowników!

Serdecznie zapraszamy do udziału!

Osoba do kontaktu

Marta Walkusz

Zgłoszenia uczestników Konferencji i Targów

+Image

+48 504 009 700

Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Organizator

logo sprl small

Stowarzyszenie Producentów
Ryb Łososiowatych
84-300 Lębork, Aleja Wolności 30/105
Tel. Biuro: [+48] 59 862 2727
Adres email: biuro@sprl.pl

W Serwisie wykorzystujemy pliki typu cookies, które podczas przeglądania Serwisu są zapisywane przez system teleinformatyczny w systemie Użytkownika. Pozwalają one na późniejszą identyfikację Użytkownika w przypadku ponownego połączenia z Serwisem z urządzenia, na którym zostały zapisane.

Pliki cookies zbierają dane dotyczące korzystania z Serwisu przez Użytkownika, a ich głównym celem jest ułatwienie Użytkownikowi korzystania z Serwisu, dostosowywanie Serwisu do potrzeb i oczekiwań (personalizacja podstron Serwisu), oraz badanie ruchu Użytkowników w ramach Serwisu

Szukaj