XLIV SZKOLENIE - KONFERENCJA
PRODUCENTÓW RYB
ŁOSOSIOWATYCH
TECHNOLOGICZNE TARGI
AKWAKULTURY
Wzywamy wszystkich smakoszy o wyszukanych gustach, urodzonych z chochlą w dłoni, przewiązanych fartuchem i z czapką kucharską na głowie do przyniesienia przygotowanych przez siebie, mamę, tatę, babcię, dziadka, ciocię lub wujka pstrągów wędzonych i/lub potraw z pstrąga!
Jak wziąć udział w konkursie?
Tego samego dnia ok godz. 19:00 zbierze się Bardzo Szacowne Jury z niesamowicie rozwiniętym zmysłem smaku oraz smykałką artystyczną, które pod okiem organizatorów dokona niesamowicie skomplikowanej, wielowymiarowej i wysublimowanej oceny przysmaków. Ogłoszenie wyników nastąpi w trakcie uroczystej kolacji, 18 października 2019 r. (piątek). po godzinie 20.30.
Pochwal się swoimi produktami lub zareklamuj umiejętności znajomych, rodziny czy współpracowników!
Serdecznie zapraszamy do udziału!
Stowarzyszenie Producentów
Ryb Łososiowatych
84-300 Lębork, Aleja Wolności 30/105
Tel. Biuro: [+48] 59 862 2727
Adres email: biuro@sprl.pl
W Serwisie wykorzystujemy pliki typu cookies, które podczas przeglądania Serwisu są zapisywane przez system teleinformatyczny w systemie Użytkownika. Pozwalają one na późniejszą identyfikację Użytkownika w przypadku ponownego połączenia z Serwisem z urządzenia, na którym zostały zapisane.
Pliki cookies zbierają dane dotyczące korzystania z Serwisu przez Użytkownika, a ich głównym celem jest ułatwienie Użytkownikowi korzystania z Serwisu, dostosowywanie Serwisu do potrzeb i oczekiwań (personalizacja podstron Serwisu), oraz badanie ruchu Użytkowników w ramach Serwisu
© 2019 Stowarzyszenie Producentów Ryb Łososiowatych: http://www.sprl.pl