KONFERENCJA HYBRYDOWA
XLVI
Szkolenie - Konferencja
Producentów Ryb Łososiowatych
Wzywamy wszystkich smakoszy o wyszukanych gustach, urodzonych z chochlą w dłoni, przewiązanych fartuchem i z czapką kucharską na głowie do przyniesienia przygotowanych przez siebie, mamę, tatę, babcię, dziadka, ciocię lub wujka pstrągów wędzonych i/lub potraw z pstrąga!
Jak wziąć udział w konkursie?
- Przyrządzamy pstrągi wędzone lub potrawy z pstrąga.
- Przywozimy gotowe przysmaki z pstrągów (po wcześniejszej informacji mogą być do szybkiej obróbki na miejscu).
- Każdy rodzaj pstrąga wędzonego lub potrawy z pstrąga opisujemy jego nazwą oraz imieniem, nazwiskiem kucharza/nazwą hodowli i numerem telefonu do osoby do kontaktu.
- Wypełniamy załączony formularz przekazania dań do kuchni hotelowej.
- Przysmaki z pstrągów zostawiamy na recepcji hotelowej do dnia 17 października 2019 r. (czwartek), do godz. 17:00.
Formularz przekazania dań do kuchni hotelowej
Formularz przekazania dań do kuchni hotelowej
Tego samego dnia ok godz. 19:00 zbierze się Bardzo Szacowne Jury z niesamowicie rozwiniętym zmysłem smaku oraz smykałką artystyczną, które pod okiem organizatorów dokona niesamowicie skomplikowanej, wielowymiarowej i wysublimowanej oceny przysmaków. Ogłoszenie wyników nastąpi w trakcie uroczystej kolacji, 18 października 2019 r. (piątek). po godzinie 20.30.
Pochwal się swoimi produktami lub zareklamuj umiejętności znajomych, rodziny czy współpracowników!
Serdecznie zapraszamy do udziału!