• +48 59 862 2727

Konkurs na przysmaki z Pstrąga

 

Wzywamy wszystkich smakoszy o wyszukanych gustach, urodzonych z chochlą w dłoni, przewiązanych fartuchem i z czapką kucharską na głowie do przyniesienia przygotowanych przez siebie, mamę, tatę, babcię, dziadka, ciocię lub wujka pstrągów wędzonych i/lub potraw z pstrąga!

Jak wziąć udział w konkursie?

  1. Przyrządzamy pstrągi wędzone lub potrawy z pstrąga.
  2. Przywozimy gotowe przysmaki z pstrągów (po wcześniejszej informacji mogą być do szybkiej obróbki na miejscu).
  3. Każdy rodzaj pstrąga wędzonego lub potrawy z pstrąga opisujemy jego nazwą oraz imieniem, nazwiskiem kucharza/nazwą hodowli i numerem telefonu do osoby do kontaktu.
  4. Wypełniamy załączony formularz przekazania dań do kuchni hotelowej.

      Pobierz załącznik: formularz przekazania dań do kuchni hotelowej: dokument w formacie MS Word
      Pobierz załącznik: formularz przekazania dań do kuchni hotelowej: dokument w formacie AdobePDF

  5. Przysmaki z pstrągów zostawiamy na recepcji hotelowej do czwartku, 11 października, do godz. 17:00.

Tego samego dnia ok godz. 19:00 zbierze się Bardzo Szacowne Jury z niesamowicie rozwiniętym zmysłem smaku oraz smykałką artystyczną, które pod okiem organizatorów dokona niesamowicie skomplikowanej, wielowymiarowej i wysublimowanej oceny przysmaków. Ogłoszenie wyników nastąpi w trakcie uroczystej kolacji, 12 października po godzinie 20.30.

Pochwal się swoimi produktami lub zareklamuj umiejętności znajomych, rodziny czy współpracowników!

Wszelakich informacji na temat konkursu udzieli Państwu:
Katarzyna Jatczak (, +48 504 009 700).

Serdecznie zapraszamy do udziału!

Stowarzyszenie Producentów
Ryb Łososiowatych
84-300 Lębork
ul. Wolności 30/105
NIP: 841-16-62-468
REGON: 220499845
Nr KRS 0000289861
Konto: 73 1240 3800 1111 0010 1569 5386
(PeKaO S.A. o/Lębork)

UWAGA! Ten serwis używa cookies i podobnych technologii.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to. Czytaj więcej…

Zrozumiałem